Videoproductie

Een goed gemaakte bedrijfsvideo begint met een doel en een doelgroep. Wat wil je communiceren en naar wie? Wij denken graag met je mee hoe jij het verhaal van jouw bedrijf op een creatieve manier vertelt. Zo, dat de boodschap wél overkomt. En een goede voorbereiding is het halve werk.

Nu nog een grote kale vlakte

De start van de bouw van een nieuwbouwproject is altijd weer een feestje. Voor de bewoners, maar net zo goed voor het bouwteam. Heijmans Vastgoed neemt de toekomstige bewoners graag mee de bouwplaats op om de bouw te kunnen volgen én om elkaar alvast te leren kennen.

Op safari in je achtertuin

In de wijk Parijsch ligt de natuur om de hoek. Met een schepnet en een emmer kun je in de sloten rondom je buurtje veel bijzondere natuur ontdekken. Voor de gebiedscommunicatie van Heijmans Vastgoed voor Parijsch in Culemborg neemt boswachter Hanne Tersmette je mee op mini-safari.

Ook een video?

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?
Bel even met Susanne

0641215583

Handig!

Een desinfectiezuil voor je handen die je met je voet bedient! Voor dit nieuwe product van Airofiller Equipment Solutions toont deze video het gemak van het gebruik ervan. Geen geknoei met navullingen of een dispenser die net de verkeerde kant op sprayt.

M4I en IDEE

Omdat een fysiek bezoek van de accreditatiecommissie vanwege coronamaatregelen niet mogelijk was, koos de Faculty of Science and Engineering van de Maastricht University voor een video om de commissie een beeld te geven van de faciliteiten van de faculteit.

Lekker fit

Fijne sfeer bij Home Gym in Den Haag. Lekker sporten en je thuis voelen is hun slogan. Wij voelden ons onmiddellijk thuis.

IamFluidics bedrijfsvideo