Redactie & productie

Een goed verhaal vertel je niet, een goed verhaal laat je voelen. Een tekst is veel meer dan een opsomming van feitelijkheden. Wij leven ons in in de lezer of de kijker en wij verdiepen ons in jouw verhaal. Zo komen we tot een invalshoek die verrassend is en de lezer of de kijker meeneemt. Zo komt jouw verhaal wel over het voetlicht.

Leuk je te zien!

Het Gezicht van het Gezicht. Een ontzettend vrolijke, ontroerende en knappe expositie door De Vrijstad Drukker binnen het project Cultureel Vermogen. Basisschoolkinderen maakten een zelfportret met een voor hen nieuwe druktechniek. Ze dachten daarbij na over hoe zij zichzelf zagen en wat zij wilden laten zien. Studio LEK interviewde de kinderen voor het bijbehorende boekje. Oktober 2020.

Wegwijzer in je eigen binnenstad

Van de binnenstad ondernemers van Culemborg, CLMBRG Gastvrijstad, kregen wij de vraag om een boekje te bedenken om Culemborgers te laten zien wat de binnenstad allemaal te bieden heeft. Wij maakten een wegwijzer met ruim 75 leuke plekjes, winkels, cafés en restaurants. Van concept en redactie tot aan de gehele productie. Verschenen in september 2020. Blader er hier doorheen.

Op zoek naar een goede tekst of een eigen concept?


Er is veel mogelijk. Bel Susanne

0641215583

Moon Magazine

Een eigen magazine was de wens van schoonheidssalon Moon City Spa. Bij het tienjarig bestaan van de salon in 2019 verscheen de eerste editie. Verhalen vanuit de beleving, tips, mooie fotografie en vormgeving maakten het een effectief marketingmiddel. Inmiddels is er in 2020 een tweede editie verschenen. Lees maar mee.

Scripts

Een video bereid je goed voor. Wij produceren een goede video van concept tot de eindmontage. Ook over de teksten wordt goed nagedacht, ze worden voorbesproken en meestal gescript. Alleen dan krijg je een lekker lopend verhaal dat zijn doel bereikt. Die scripts, die schrijven wij ook.

Bewust Vrij

Voor de gebiedsmarketing van de wijk Parijsch maakten wij samen met Heijmans Vastgoed in 2018 Bewust Vrij Magazine. Een magazine over wonen in Parijsch Culemborg: midden in de natuur met de stad om de hoek. Onderwerpen en teksten werden verzorgd door Studio LEK. Sindsdien schrijven wij regelmatig voor Parijsch.

Onafhankelijk lifestyle magazine

Als het er niet is, dan maken we het toch gewoon zelf? Zo is LEK Magazine in 2016 ontstaan. Sindsdien zijn er 12 edities verschenen; een kwaliteitsmagazine over Culemborg en omstreken. Verhalen over de mensen met veel aandacht voor de historie, cultuur, bedrijvigheid en de natuur in en om de stad. En alles in eigen beheer: concept, acquisitie, redactie, beelden, vormgeving en productie. Blader door LEK #11.